woensdag, 28. mei 2014 - 11:45 Update: 03-07-2014 0:35

Vrouw (28) ernstig gewond na val van 4e etage

Foto van ambulance | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Schiedam

De politie stelt een nader onderzoek in naar een incident waarbij een 28-jarige Schiedamse ernstig gewond is geraakt.

Dinsdagavond, om ongeveer 22.10 uur, is een vrouw van de vierde verdieping van een flatgebouw aan de Van Haarenlaan gevallen. Zij kwam op de overkapping van de entree van de flat terecht. Bij de val is de vrouw ernstig gewond geraakt.

Volgens getuigen is aan de val een ruzie vooraf gegaan op de galerij van de vierde verdieping van de flat. Reden genoeg voor de politie om een nader onderzoek in te stellen naar de omstandigheden waaronder dit incident heeft plaatsgevonden.

Kort na het voorval is een auto weggereden die later rijdend werd aangetroffen in de Aleidastraat. Eén van de inzittenden is aangehouden en de politie onderzoekt zijn mogelijke betrokkenheid bij dit incident. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Het gaat om een 36-jarige Schiedammer.

De politie wil graag weten wat zich heeft afgespeeld voorafgaand aan de val van de vrouw. Bent u getuige geweest van de ruzie of van de val, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van het district Waterweg van de politie Eenheid Rotterdam,

Provincie:
Tag(s):