donderdag, 31. juli 2014 - 20:32

Vrouw (74) dood gevonden in woning Hilversum

Vrouw (74) dood gevonden in woning Hilversum
Foto: Archief EHF
Hilversum

in een woning aan de Kloosterlaan werd donderdagmorgen een 74-jarige vrouw uit Loosdrecht levenloos aangetroffen. De verdachte, een 80-jarige man en de bewoner van het huis, werd aangehouden.

Rond 08.30 uur meldden buren dat er in de woning een vrouw lag. Agenten troffen een overleden vrouw aan. Een man, die zich in de woning bevond en de bewoner van het huis bleek te zijn, werd aangehouden. Door de omstandigheden die in de woning werden aangetroffen is de Loosdrechtse vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen en heeft de verdachte geprobeerd zichzelf van het leven te beroven. De verdachte en het slachtoffer hadden een relatie met elkaar.

De Hilversummer werd naar een ziekenhuis vervoerd om daar behandeld te worden door artsen. Op dit moment is hij nog in het ziekenhuis en is nog niet verhoord. Forensische Specialisten hebben de gehele dag sporenonderzoek verricht in de woning. Ook heeft de recherche getuigen gehoord. Het onderzoek naar de toedracht en wat er precies in de woning is gebeurd wordt voortgezet.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):