donderdag, 21. augustus 2014 - 17:28

Vrouw gewond bij aanrijding met politieauto

Vrouw gewond bij aanrijding met politieauto
Schijndel

Bij een aanrijding tussen een politiewagen en een burgerauto op de kruising van de Zwembadweg en de Structuurweg is donderdag 21 augustus rond het middaguur een 34-jarige vrouw uit Schijndel gewond geraakt.

De agenten reden op een melding van een poging inbraak in Vught. Daarbij was een man betrapt door een bewoonster, terwijl hij het raam van haar woning probeerde open te breken. De man ging ervandoor, maar kon later door collega's aan de hand van zijn signalement worden aangehouden.

Aanrijding
Vanuit het politiebureau in Schijndel vertrokken twee politiewagens, waaronder een onherkenbaar voertuig (zonder de politiekleuren). Beide wagens voerden zwaailicht en sirene. Op de kruising van Structuurweg en de Zwembadweg kwam de onherkenbare politiewagen in botsing met de wagen van de 34-jarige bestuurster. De vrouw had last van haar nek en haar hoofd en is door de brandweer uit haar wagen bevrijd. Zij is naar het ziekenhuis gebracht. De agent bleef ongedeerd.

Onderzoek
Door de politie wordt verder onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van de aanrijding. Vanwege de onafhankelijkheid wordt dit onderzoek verricht door de collega's van de eenheid Zeeland-West-Brabant.

Provincie:
Blik op 112: