donderdag, 18. december 2014 - 21:24 Update: 18-12-2014 21:27

Zesklapper Excelsior tegen NAC Breda

(Elf Voetbal - Blik Op Nieuws) Excelsior heeft de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi bereikt. Dit deed het niet dankzij een nipte zege, maar door een zesklapper tegen NAC Breda. Het werd liefst 6-0!

Adil Auassar opende na tien minuten de score en verdediger Sepp de Roover scoorde tien minuten later het tweede Rotterdamse doelpunt van de avond. Dat het doelpunt werd toegekend was opmerkelijk, aangezien doelman Jelle ten Rouwelaar de bal voor de doellijn tot stoppen bracht. Mede dankzij een arbitrale blunder ging de thuisclub dus met een 2-0 voorsprong rusten.

In de tweede helft ging het helemaal mis voor de bezoekers. Mede dankzij een werelddoelpunt van Auassar liep Excelsior uit naar een 6-0 overwinning. De overige drie treffers kwamen op naam van Tom van Weert, Kevin Vermeulen en Daan Bovenberg.