dinsdag, 1. januari 2013 - 15:33 Update: 20-09-2018 10:03

In voortuin gevonden dode vrouw Oss door misdrijf omgebracht

In voortuin gevonden dode vrouw Oss door misdrijf omgebracht
Oss

In Oss heeft een man die zijn hond dinsdagochtend rond 10.20 uur uitliet een dode vrouw aangetroffen in een voortuin van een woning aan de Berghemseweg. ' De man heeft de bewoners gewaarschuwd waarop deze de politie belden ', meldt een woordvoerster van de politie dinsdag.

De politie gaat er vanuit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen en heeft een Team Grootschalige Opsporing opgestart met twintig rechercheurs die de zaak onderzoeken.

Forensische rechercheurs zijn een sporenonderzoek gestart. De voortuin is inmiddels met zwarte schermen afgezet. De politie is ook nog steeds op zoek naar de man met zijn hond. Mogelijk kan hij de politie belangrijke informatie verschaffen omdat hij de dode als eerste aantrof.

[b]Getuigen[/b]

Het onderzoeksteam wil graag in contact komen met deze man die op nieuwjaarsdag rond 10.20 uur zijn hond uitliet op de Berghemseweg in Oss en de dode vrouw in de voortuin zag liggen. Hij is, nadat hij de bewoners op de hoogte heeft gebracht, doorgelopen en voor de politie onbekend gebleven tot nu toe.

Ook mensen die over informatie beschikken die hoe dan ook verband zou kunnen houden met deze zaak worden verzocht om deze te delen met de recherche. Foto's en/of eventuele video-opnames met bijvoorbeeld GSM-apparatuur kunnen eveneens een belangrijke meerwaarde hebben voor het onderzoek. U kunt deze informatie delen met de politie door te bellen naar 0900-8844 of anoniem melding te doen via 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: