maandag, 17. juli 2017 - 11:28

Amsterdam ArenA tapt voortaan Heineken bier

Amsterdam ArenA tapt voortaan Heineken bier
Foto: Archief EHF
Amsterdam

De anderhalf miljoen pilsjes die jaarlijks in de Amsterdam ArenA worden getapt, komen binnenkort van Heineken. De bierbrouwer verbindt zich tot en met 2026 als partner aan de ArenA. De ArenA en Koninklijke Grolsch hebben in goed overleg besloten de samenwerking te beëindigen.

Het leveringscontract met Grolsch eindigt binnenkort. Vanwege dit aflopende contract heeft de ArenA verschillende brouwers gevraagd een voorstel te doen. HEINEKEN kwam met een voorstel dat het best past bij de ambities van de ArenA. CEO Henk Markerink van de Amsterdam ArenA: “De plannen die HEINEKEN heeft voor het stadion komen overeen met onze prioriteiten en toekomstvisie. De beleving van de bezoekers en zakelijke gasten tijdens wedstrijden en evenementen is voor ons heel belangrijk. We hebben hier samen met Grolsch een stevig fundament voor gelegd. Nu is het de beurt aan HEINEKEN hieraan een nieuwe impuls te geven.”

Bezoekers van het stadion merken de verandering al snel: nog dit kalenderjaar zal er Heineken worden verkocht. Naast Heineken pils, zullen straks in de ArenA onder meer Heineken 0.0%, Apple Bandit, Desperados en de Brand-speciaalbieren van de brouwer verkrijgbaar zijn.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):