vrijdag, 7. november 2014 - 6:30 Update: 12-11-2014 16:07

IKenIK.nl speelt voor Sinterklaas en geeft honderden euros weg

DEVENTER (EZPress) - Iedere bezoeker aan IKenIK.nl heeft de kans om zijn/haar eigen verlanglijstje ter waarde van liefst € 200,- te winnen. Daarnaast geeft IKenIK.nl diverse cadeaubonnen weg en doneert deze hippe online baby- en kinderwinkel van elke bestelling een percentage aan War Child en Plan Nederland.

Win je complete verlanglijst
Wie in november een verlanglijstje samenstelt tussen de € 175,- en € 200,- maakt kans om de gehele lijst te winnen! Wendy Demmers van IKenIK.nl: “Een verlanglijstje is zo gemaakt. Wanneer je iets op IKenIK.nl ziet wat je leuk lijkt, kun je het met één muisklik toevoegen aan je verlanglijstje.” Om kans te maken, maak je een lijstje aan en deel je deze via de email met minimaal vijf personen én met info@ikenik.nl.

Op donderdag 27 november kiest IKenIK.nl uit alle geldige inzendingen een gelukkige winnaar! Deze zal, compleet in jute zak alle cadeaus in huis ontvangen, voorafgaand aan pakjesavond.

Of win een van de vijf cadeaubonnen
In de Decembershop (www.bit.ly/IKDecembershop) van IKenIK.nl zijn een aantal (8) pepernoten verstopt. Wanneer je ze alle acht weet te vinden en in een e-mail naar info@ikenik.nl alle linkjes zet, dan maak je kans op een van de vijf weg te geven cadeaubonnen t.w.v. € 35,-. Deze actie loopt eveneens t/m 27 november.

Maak kennis met de IKenIK Decembershop
IKenIK.nl heeft een speciale Decembershop, waarbij ze deze maand elke bestelling met producten uit de Decembershop van IKenIK.nl (www.bit.ly/IKDecembershop) helemaal GRATIS verzenden binnen Nederland, België en Duitsland. Daarnaast is het mogelijk om tegen een geringe betaling alles in te laten pakken in bijpassend cadeaupapier met eventueel een bijpassend kaartje.

Samen leven in onze samenleving
Wendy: “We vinden Sinterklaas (net als Kerst) niet alleen een feest van cadeautjes krijgen en lekker eten, maar we willen ook graag onze aandacht vestigen op mensen in een minder gelukkige situatie”. IKenIK.nl werkt inmiddels al vele jaren samen met War Child en Plan Nederland. Van elke bestelling gaat een percentage naar deze twee instanties. Zo heeft War Child haar mobiliteit kunnen verbeteren door de inzet van IKenIK.nl en Plan Nederland heeft vorig jaar met succes heel veel mensen van een geboorteakte kunnen voorzien on uithuwelijken hoog op de agenda te krijgen.

IKenIK.nl, uw snelst groeiende webshop van baby tot kind!
De online winkel IKenIK.nl bestaat inmiddels al ruim tien jaar, en is nog steeds een van de snelst groeiende webwinkels in haar segment. Alles rondom een geboorte, een baby en het kind is op www.ikenik.nl te vinden. Er is ruime keuze uit diverse A-merken, zoals Lief!, Koeka, Baby’s Only, Little Dutch, Woood, Coming Kids, en meer.

//einde bericht

Bron: Wolters B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu