dinsdag, 20. mei 2014 - 8:00 Update: 02-07-2014 19:39

Nu ook meubilair op IKenIK.nl

DEVENTER (EZPress) - Liefhebbers van de nieuwste collecties kunnen hun geluk niet op. De hipste baby- en kinderwinkel van Nederland - IKenIK.nl – presenteert altijd als eerste de nieuwste collecties van ondermeer Koeka, Koeka Home, Cottonbaby, Woood en vtWonen. Nu ook een compleet aanbod meubilair online verkrijgbaar op IKenIK.nl.

Nieuwe collecties
Goed nieuws voor ouders die verzekerd willen zijn van de allerlaatste mode en trends. De nieuwste collecties van grote merken als Koeka, Koeka Home, Cottonbaby, Woood en vtWonen zijn als eerste te vinden in de uitgebreide webshop van IKenIK.nl.
Naast het bekende aanbod van baby- en kinderartikelen presenteert de webwinkel ook altijd als eerste de nieuwste collecties. Ook de ‘New Life’ lijn van Woood is al te bekijken en bestellen via de hipste baby- en kinderwinkel van Nederland.

Woood
In Woood producten worden hoofdzakelijk massief houten materialen verwerkt zoals FSC grenen en eiken. Hun producten worden met zorg geproduceerd en zijn makkelijk zelf thuis te monteren. Hoewel het merk een brede productrange - van tafels tot kledingkasten – aanbiedt, presenteerde Wood onlangs nog hun splinternieuwe ‘New Life’ lijn, waarmee ze hun collectie flink uitbreidde. Ook de producten uit die collectie zijn al verkrijgbaar via IKenIK.nl. “Wij vinden het belangrijk om onze klanten altijd als eerste de nieuwe producten aan te bieden. Zéker bij een merk als Woood, dat al meer dan 30 jaar bestaat.”

De volledige en fonkelnieuwe collectie is te vinden op http://www.ikenik.nl/woood.html

//einde bericht

Bron: Wolters B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu