donderdag, 11. juni 2015 - 19:00 Update: 11-06-2015 20:37

Nieuwe features en classificatie in DDi versie 3.1

HOOFDDORP (EZPress) - Nieuwe features en automatische classificatie in DDi versie 3.1
Hoofddorp, 17 juni 2015 – Softwareontwikkelaar DDi brengt een eerste update uit van zijn 3 range software die eerder dit jaar gelanceerd werd. In deze 3.1 versie zijn een aantal nieuwe features toegevoegd en verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor is de user interface vergemakkelijkt in gebruik. In de Factuurverwerkingsoftware is onder andere Automatische classificatie op regelniveau toegevoegd.

Verbeterde user interface Document Management Software
De DDi Client, de applicatie waarin gebruikers hun taken en documenten kunnen inzien en afhandelen, is op een aantal punten verder verbeterd. Zo heeft de gebruiker nu de mogelijkheid om de weergave van de werklijst naar eigen inzicht te configureren door kolommen te groeperen op bijvoorbeeld ontvangstdatum of onderwerp. Deze groepen kunnen naar wens worden in- en uitgeklapt, waardoor de werklijst overzichtelijker wordt.
Een andere toevoeging is de mogelijkheid tot het openen van een taak vanuit een document. De gebruiker kan de processen waar het document in voorkomt en eventueel ook de taak van een lopend proces direct openen wanneer deze in zijn werklijst staat.
Voor gebruikers van de Digitale Postkamer is het automatisch opslaan van een reply e-mail een welkome toevoeging. De mail die verstuurd wordt vanuit de DDi software wordt na verzending direct bewaard in het bijbehorende dossier.

Automatische classificatie op regelniveau in DDi Factuur
Specifiek voor de Factuurverwerkingssoftware is in 3.1 het automatisch classificeren op regelniveau toegevoegd. Dit houdt in dat de software de codering van meerdere regels op een factuur met één druk op de knop onthoudt en in de toekomst op iedere factuur van dezelfde crediteur naar wens opnieuw toepast. Ook nieuw in de laatste update: het overzicht dat vanuit het Factuur document alle factuurgegevens op één pagina toont.

Meer informatie of een update naar versie 3.1?
Neem contact op met de Accountmanagers van DDi via 088 567 2000 of http://ddi.nl/contact/.

Over DDi Information Automation Engineers
Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 internet economie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Organisaties zijn drukker met het bericht dan met de inhoud. Tot ergernis van de klant. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

//einde bericht

Bron: DDinformatice Group B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu