dinsdag, 8. september 2015 - 12:00 Update: 19-06-2016 16:28

De Vierde Dimensie bewijst dat toeval niet bestaat

Nick Larson, de hoofdpersoon uit dit boek, is een succesvolle beursmakelaar, die door de crisis in de schuldsanering belandt. Het boek beschrijft de crisis met als begin het faillisement van Lehman Brothers maar ook de financiele (banken)crisis in Nederland. Na deze ingrijpende gebeurtenis gaat hij op zoek naar de waarheid en komt zo de vierde dimensie op het spoor.

Om de huidige wereldproblemen als armoede, milieu, vluchtelingenstromen en onhoudbare overheidsschulden op te lossen, moeten we op zoek gaan naar nieuwe denkmodellen. De oplossingen zijn te vinden door buiten de kaders te treden van de bestaande economische modellen. Onze generatie heeft als taak een leefbare planeet voor onze kinderen en kleinkinderen achter te laten.

De vierde dimensie is naast een roman ook een boek waar ideeën worden gegeven voor de huidige maatschappelijke problemen.

(b)Over de auteur(/b):
Hans Peter Roel (1964) weet wat leven onder hoogspanning is. Hij ziet hoe we in onze hoogontwikkelde samenleving moeder aarde langzaam uitputten. Juist dat gegeven maakte dat hij dit boek heeft geschreven om mensen inzicht te kunnen geven in de vierde dimensie. Het veranderen van ons collectief bewustzijn is de brug naar een betere wereld. Hans Peter Roel is auteur van diverse boeken, waaronder het zeer succesvolle boek: Ki, kracht van binnenuit (inmiddels 35.000 ex. verkocht)

“De Vierde Dimensie” (isbn 978 90 79677 238 ) is vanaf eind september verkrijgbaar via alle bekende verkoopkanalen.
Verkoopprijs: € 15,95 Uitgeverij N.E.X.T. company, Baarn.

//Einde

Bron: Next Company BV

Dit is een orgineel persbericht EZPRess News Distribution BV www.ezpress.eu