zondag, 29. maart 2015 - 18:00 Update: 30-03-2015 19:07

DatingFair. Een uniek evenement van Well Events B.V.

VELP (EZPress) - Dating neemt een grote vlucht. Nog niet zo lang geleden had dating de reputatie van een maatschappelijk randverschijnsel voor gescheiden mensen met kinderen of voor ‘moeilijke gevallen’. Inmiddels is dating echter uitgegroeid tot een aanzienlijk maatschappelijk fenomeen met vele aanbieders, een toenemende acceptatie als lifestyle en verschillende doelgroepen en aandachtsgebieden. Ook de media draagt daar aan bij met programma’s als ‘Boer zoekt vrouw’ en ‘First date’. Dating als fenomeen geniet een toenemende populariteit. En een ding is duidelijk; dating is here to stay!

(b)DatingFair.nl(/b)

DatingFair is een nieuw en vernieuwend evenement waarin alle aspecten van dating samenkomen, zodat mensen die willen gaan daten of al daten, met one-stop-shopping hun datingavontuur kunnen beginnen of verbeteren. DatingFair biedt alle aspecten aan die een rol spelen rondom daten. Dus producten om jezelf aantrekkelijker te presenteren, maar ook datingdiensten om je persoonlijkheid aantrekkelijker te maken. En natuurlijk niet te vergeten dating zelf met verschillende formules zoals Mix&Match, Dance&Date, Lounge&Talk en Speed&Date.

DatingFair is uniek om twee redenen.
Ten eerste is DatingFair uniek omdat dit de eerste en enige datingbeurs is in Nederland (en mogelijk zelfs in Europa).
Ten tweede is DatingFair uniek door het aangeboden programma. DatingFair is een evenement waar twee werelden samenkomen. De buitenwereld van uiterlijkheden zoals kleding, uiterlijke verzorging, geur, fysieke conditie en je persoonlijke presentatie. En de binnenwereld van je zelfbeeld, zelfvertrouwen, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, de vaardigheid om contact te leggen en te onderhouden. Daten is immers een activiteit waar deze beide werelden samenkomen. Kortom: `hoe je er uit ziet, hoe je overkomt en wie je eigenlijk bent`.
DatingFair biedt ‘Het complete daten. Voor echte mensen voor echte matches’.

(b)Daten als raakvlak van twee werelden(/b)

Daten is meer dan alleen met anderen in contact komen. Er is immers een verschil tussen iemand ontmoeten en vervolgens een contact of relatie in stand houden.

Bij daten is de buitenwereld van het uiterlijk belangrijk. Maar de binnenwereld van je persoonlijkheid is minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker. Opvallend veel mensen lopen onnodig met een negatief zelfbeeld rond met alle gevolgen van dien voor het vinden van een partner.

Daarom biedt DatingFair een unieke en aantrekkelijke combinatie van zowel datingproducten als datingdiensten om beide aspecten van het daten in een veilige ambiance aan bod te laten komen. Dus niet alleen mooie schoenen en witte tanden, maar ook een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen en lef bijvoorbeeld.
En niet alleen hulp bij afvallen of fit worden, maar ook hulp bij het vergroten van jouw eigenwaarde. Alles wat nodig is om je dating-avonturen succesvoller te maken en als persoon te kunnen groeien.

Ook voor mensen die al een date of relatie(s) hebben, is DatingFair interessant. DatingFair beidt naast aantrekkelijke producten immers ook diensten waarmee je jouw bestaande date of relatie(s) kunt onderhouden. En hoe je jezelf kunt verbeteren, en daarmee dus ook je relatie(s)!
Het motto van DatingFair is niet voor niets; het complete daten..

(b)Samenvatting(/b)

Well Events B.V. lanceert DatingFair, een evenement dat op een vernieuwende en unieke manier inspeelt op een culturele verandering wat betreft relaties en daten.
DatingFair biedt alle aspecten die een rol spelen bij dating met exposanten, presentaties, workshops en datingactiviteiten. Zowel de buitenwereld van uiterlijke verzorging, als de binnenwereld van iemands persoonlijkheid komen aan de orde. Zo geeft DatingFair vorm aan het motto; Het complete daten. Voor echte mensen voor echte matches.

//einde bericht

Bron: Well Events B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V.