maandag, 9. februari 2015 - 11:00 Update: 09-02-2015 13:37

DDi integreert DMS & factuurverwerking in nieuwe software

HOOFDDORP (EZPress) - DDi Information Automation Engineers, stelt een nieuwe versie van de factuurverwerkingsoftware (DDi Factuur versie 3) beschikbaar. In de nieuwe moderne gebruikersinterface zijn Document Management en Factuurverwerkingsfunctionaliteiten verder geintegreerd. Net als in de nieuwe generatie Document Management software van DDi is ook in DDi Factuur de functionaliteit Full text zoeken toegevoegd en worden facturen voortaan weergegeven in een universeel bestandsformaat.

Factuurverwerking en Document Management samengevoegd in DDi Client
Het digitaal verwerken van facturen zorgt voor meer grip op de processen. Facturen kunnen in minder tijd met minimale inspanning worden verwerkt. In DDi Factuur versie 3 kunnen geautoriseerde gebruikers in één applicatie, de DDi Client, facturen snel raadplegen uit het digitale archief van het Document Management systeem en tegelijkertijd facturen fiatteren uit de werklijst. Dankzij deze integratie doorlopen facturen nog sneller het procuratieproces en worden handmatige handelingen tot een minimum beperkt. De status van iedere factuur kan op ieder gewenst moment digitaal gecheckt worden.

Nieuwe functionaliteiten: Full text zoeken en universeel bestandsformaat
DDi factuur zet iedere inkomende factuur, ongeacht het bestandsformaat om naar PDF (met behoud van het origineel). Dit zorgt ervoor dat alle facturen in dezelfde applicatie geraadpleegd kunnen worden. Op de achtergrond wordt de inhoud volledig doorzoekbaar gemaakt. De nieuwe full text zoeken functionaliteit in combinatie met de al bestaande metadata zorgt ervoor dat specifieke informatie op een factuur met één korte zoekopdracht toegankelijk gemaakt wordt. Bij het raadplegen van de factuur is direct duidelijk wat de actuele status is. Daarnaast is altijd inzichtelijk hoe het verdere traject eruitziet en welke medewerkers daarbij betrokken zijn.

Over DDi Information Automation Engineers
Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 internet economie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Organisaties zijn drukker met het bericht dan met de inhoud. Tot ergernis van de klant. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

//einde bericht

Bron: DDi Document Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu