donderdag, 10. december 2015 - 11:00 Update: 10-12-2015 13:37

GRATIS verzending Kerstcadeaus bij IKenIK.nl

DEVENTER (EZPress) - IKenIK.nl speelt voor Kerstman en verstuurt t/m 31 december alle aankopen uit de Kerstshop helemaal kosteloos. Tevens verstuurt IKenIK.nl alle Koeka bestellingen de hele maand december gratis in Nederland en België.

GRATIS VERZONDEN
Nog de hele maand December verstuurt IKenIK.nl alle bestellingen uit de Kerstshop (bit.ly/Kerst-Shop) en alle Koeka bestellingen zonder verzendkosten in Nederland en België. Het online shoppen wordt daarmee zo interessant dat je de kerstinkopen gewoon vanuit huis kunt doen. Om helemaal aan alle kerstwensen tegemoet te komen biedt IKenIK een inpakservice aan. Vrijwel elk product kunt u door het inpakteam van IKenIK in passend papier laten inpakken en zelfs voorzien van een persoonlijke boodschap.
WIN € 100,- SHOPTEGOED OP IKenIK.nl
De Kerstman heeft IKenIK al meerdere malen bezocht en tijdens een van deze bezoekjes is hij twaalf kerstballen verloren. Degene die de Kerstman kan vertellen op welke plekken de kerstballen zijn achtergebleven maakt kans op € 100,- shoptegoed voor IKenIK.nl. Alle acties zijn te vinden op http://www.ikenik.nl/winacties/.
Kijk voor een overzicht van de beste cadeaus in de IKenIK Cadeaushop. Niet alleen voor Kerst, maar ook de beste plek voor alle kraamcadeaus; http://www.ikenik.nl/cadeaushop.html

//Einde bericht

Bron: Wolters BV

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu