donderdag, 7. januari 2016 - 14:00 Update: 07-01-2016 17:07

Marktonderzoek factuurverwerking 2016 van start

HOOFDDORP (EZPress) - Binnen veel organisaties wordt de verwerking van inkomende facturen nog met steeds de hand gedaan. Dit is een tijdrovende, kostbare en foutgevoelige zaak waar vaak meerdere personen bij betrokken zijn. Automatische factuurverwerking kan dit proces vereenvoudigen en verbeteren. Maar hoe kijkt de markt hier tegenaan? Middels een jaarlijks onderzoek brengt DDi Information Automation Engineers de trends in kaart op het gebied van factuurverwerking.

(b)Meer vraag naar digitale factuurverwerking vanuit ‘kleinere’ organisaties(/b)
Opvallend het afgelopen jaar was de stijgende vraag naar digitale factuurverwerking vanuit organisaties met minder inkoopfacturen. De motivatie is in dit geval niet altijd tijdbesparing, maar vaker het krijgen van meer grip op lopende processen. Met de inzet van de DDi software is er altijd inzage in de status van iedere factuur. Geautoriseerde medewerkers hebben altijd toegang tot alle digitale facturen. Er blijft niks meer liggen, facturen raken niet meer kwijt. De keuze voor digitale factuurverwerking kan voor deze ‘kleinere’ organisaties echter moeilijk zijn i.v.m. de investering. Via het DDi Cloudplatform voor factuurverwerking wordt beter tegemoetgekomen aan de vraag van de hierboven genoemde investeringen. Niet alleen zijn de kosten laag, ook de ingebruikname (implementatie) gaat een stuk makkelijker en daardoor sneller.

(b)Deelname aan het factuuronderzoek(/b)
DDi, het softwarebedrijf uit Hoofddorp roept professionals op deel te nemen aan het onderzoek, zodat dit jaar wederom in kaart gebracht kan worden hoe bedrijven de inkomende factuurstroom binnen hun organisatie hebben geregeld en waar de eventuele knelpunten en verbeterpunten zitten. Het onderzoek is beschikbaar op pc, tablet en smartphone via http://ddi.nl/marktonderzoek-factuurverwerking en loopt tot en met december 2016. De uitkomsten van het onderzoek worden omstreeks januari 2017 verwacht.

(b)Over DDi Information Automation Engineers(/b)
Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 internet economie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Organisaties zijn drukker met het bericht dan met de inhoud. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

//Einde bericht

Bron: DDi

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu