maandag, 13. februari 2017 - 15:00 Update: 16-02-2017 17:38

IKenIK.nl beste webshop van Nederland?

DEVENTER (EZPress) - De Deventer webwinkel IKenIK.nl behoort al jaren tot de topspelers in het baby- en kindersegment. Momenteel is IKenIK.nl in de race voor de Shopping Award titel ‘beste webshop van Nederland’ in de categorie Baby & Kind.

IKenIK.nl is een Deventer onderneming welke zich volledig toelegt op E-Commerce. Inmiddels heeft deze onderneming landelijk, en aan de hand van Amazon.com, zelfs internationaal naam gevestigd. Vorig jaar stond IKenIK.nl met een vermelding in de Twinkle100, een lijst met de 100 grootste webwinkels van Nederland. Vanuit Deventer verwerkt het bedrijf de complete afhandeling van elke bestelling. Van marketing, tot verzending en nazorg. Bestellingen voor 22:00 uur zijn de volgende dag al bij klanten thuis.

Naast IKenIK.nl voert het bedrijf ook het label KidsFavorites.nl, “dat is wat meer een prijsvechtende formule. Een mooie aanvulling op de markt waar nog ruimte voor was. Met IKenIK.nl focussen we ons echter meer op een hoger segment waarbij service uitmuntend moet zijn. En gezien ons gemiddelde beoordelingscijfer van ruim een 9, lukt dat best aardig. Al blijft er altijd ruimte voor verbetering, helemaal in het E-Commerce speelveld waar ontwikkelingen razendsnel gaan”, aldus bedrijfsverantwoordelijke Stefan Hazelhekke.

Stemmen kan via: https://awards.kiyoh.nl/enquete/ikenik.nl/

Over Shopping Awards
De Shopping Awards 2017 is een partnership tussen brancheverenigingen ANVR, InRetail en Thuiswinkel.org. Met de uitreiking van de Shopping Awards leveren de brancheorganisaties een positieve bijdrage aan de online en omnichannel ontwikkeling van retailers. Bovendien maakt deze branchebrede samenwerking het mogelijk om onafhankelijk de meest toonaangevende online én omnichannel retailprijzen van Nederland uit te geven.

//einde bericht

Bron: Wolters B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.