donderdag, 23. februari 2017 - 8:00 Update: 27-02-2017 13:11

Idealisme is het nieuwe realisme

ALMERE (EZPress) - Op vrijdagavond 10 maart zijn Tweede Kamerlid voor de Partij voor de Dieren Esther Ouwehand en kandidaat-Kamerlid Lammert van Raan met hun lezing ‘Idealisme is het nieuwe realisme’ bij Haddock in Almere. Ze nemen je mee naar de wereld van de expressieve politiek, en laten zien dat idealisme het nieuwe realisme is, waar de wereld dringend behoefte aan heeft.

De Partij voor de Dieren spreekt een geheel eigen taal. Geen enkele andere partij kiest in haar verkiezingsprogramma zo nadrukkelijk voor het leefbaar houden van de aarde en het beschermen van al haar bewoners. Wat is die unieke manier van politiek bedrijven van de Partij voor de Dieren? Wat is het effect van vasthouden aan idealen, waar de rest meer gericht is op compromissen en het verkrijgen van de macht? Aan de hand van 10 jaar Partij voor de Dieren in de Kamer én het nieuwe verkiezingsprogramma zullen zij je laten kennismaken met hét politieke alternatief voor de gevestigde orde. Het is tijd voor Plan B, omdat er geen planeet B is.

Iedereen is welkom en entree is gratis. Locatie Haddock, Archerpad 8–10, Almere. Inloop 19.15 uur, aanvang lezing en discussie 19.45 uur. Aanmelden kan via www.partijvoordedieren.nl/lezingalmere

//einde bericht

Bron: PvdD

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu