vrijdag, 3. maart 2017 - 12:00 Update: 07-03-2017 21:31

Gezin kan tot 3.862 euro besparen op vaste lasten

AMSTERDAM (EZPress) - Onderzoek van bespaarservice Geldreview.nl wijst uit dat een gemiddeld gezin tot 3.862 euro kan besparen door te kiezen voor de goedkoopste aanbieders voor energie, telecom, verzekeringen en leningen.

Er zijn inmiddels vele initiatieven om mensen te helpen met besparen, maar waar vind je nu de laagste prijzen en hoeveel kun je dan als gezin besparen? Geldreview is op zoek gegaan naar antwoorden op deze vragen.

Wij hebben voor 18 vaste lasten de laagste prijzen verzameld en die afgezet tegen marktleiders zoals Nuon, Ziggo en Rabobank. Het blijkt dat een gemiddeld Nederlands gezin van 17 euro op een bankrekening tot 611 op de basiszorgverzekering kan besparen door te kiezen voor de goedkoopste aanbieder.

De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in de nieuwe Geldreview Bespaarwijzer. Daarmee zie je in één oogopslag hoeveel het oplevert als je kiest voor de laagste prijzen voor energie, telecom, verzekeringen en leningen.

Bijna een op de vijf huishoudens heeft te maken met schulden en komt maandelijks geld tekort. Vaste lasten zijn goed voor een derde van de totale uitgaven van huishoudens. Daarom heeft Geldreview onderzoek gedaan hoe gezinnen deze rekeningen kunnen verlagen.

Over Geldreview.nl Bespaarservice
Geldreview.nl Bespaarservice verzamelt de laagste prijzen voor vaste lasten. Onze missie is om gebruikers in staat te stellen geld te besparen zodat zij een beter leven kunnen leiden. Wij doen onderzoek en bieden tools, bespaarhandleidingen en tips; alle gericht op het verlagen van de rekeningen.

//einde bericht

Bron: Bronkhorst Media

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution bv www.ezpress.eu