donderdag, 20. april 2017 - 17:00 Update: 21-04-2017 9:03

Intents Festival krijgt eigen condoom

OISTERWIJK (EZPress) - In het zonnetje je tent opzetten, lekker chillen met je vrienden, lol maken, drankje in je hand, vette muziek, condooms op zak en alleen maar gezelligheid! Wat wil je nog meer? Lekker vrijen zonder nare gevolgen natuurlijk! Condoom.nl stelt dit jaar 250.000 condooms beschikbaar voor verschillende organisaties om jongeren te stimuleren om veilig te vrijen!

Speciaal voor de festivalbezoekers heeft condoom.nl een unieke Intents Festival condoom ontworpen. Dit condoom wordt op de camping van Intents Festival uitgedeeld, alle campingbezoekers worden voorzien van het Intents Festival condoom. In het laatste weekend van mei wordt het jaarlijkse Brabantse Intents Festival in Oisterwijk gehouden.

Intents Festival is één van de grootste en is het méést vooruitstrevende Dance-Festival van Nederland. Het festival weet ieder jaar weer tienduizenden feestgangers aan te trekken, dit jaar verwacht Intents ruim 55.000 festivalbezoekers. In 2015 won Intents Festival de hoofdprijs: de Festivalchart Award.

Elk jaar een ander festival thema en dit jaar is het thema: “Circus of Insanity”. Intents biedt het grootste Festival van Nederland 2017 aan inclusief camping, genaamd IntentsCity! Een festival met veel ambitie maar ook een festival met jaarlijks duizenden vrijwilligers die haar handen ineen slaan om dit te verwezenlijken. De camping IntentsCity heeft vele faciliteiten en activiteiten, aan alle gemakken voorzien dus méér tijd voor de party! Op festivals zijn jongeren eerder seksueel actief. Om jongeren te stimuleren om veilig seks te hebben deelt Intents in samenwerking met webshop Condoom.nl gratis condooms uit!

Uit cijfers is gebleken dat op festivals jongeren minder vaak een condoom gebruiken en lopen daardoor meer risico op het krijgen van soa`s of een ongeplande zwangerschap. Samen met Intents wilt Condoom.nl jongeren aanzetten tot gedragsverandering en ondersteunen door gratis condooms uit te delen! Hierdoor zijn alle campingbezoekers van IntentsCity verzekerd van veilig seks.

//Einde bericht

Bron: Dujardin International

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu