dinsdag, 11. juli 2017 - 12:00 Update: 04-08-2017 13:29

Online CV-maker vergroot de kans op een baan

VOORBURG (EZPress) - Met een goede, originele CV val je op in de ‘grote stapel’. Maar hoe maak je die? James Haselhoef ontwikkelde `CV5`, een nieuwe app die dat heel eenvoudig maakt. Hiermee kun je online je CV maken, met een ruime keus unieke designs, geschikt voor elk soort baan. En gebruiksvriendelijk omdat het direct in je browser werkt.

Een werkgever kijkt gemiddeld zo’n 5 seconden naar je CV. Waarom? Voor degene die jou moet aannemen is de sollicitatieprocedure vaak een hoop werk. Een bult papieren, geen overzicht, lange verhalen. Veel van hetzelfde. Probeer daar maar eens een keus uit te maken.

Een origineel en helder CV springt er direct uit. Het zegt ook iets over jezelf. Je hebt ‘kleur’. En je hebt er moeite voor gedaan. Daarbij is een mens nou eenmaal geen machine. Voor een werkgever is een mooi en overzichtelijk CV makkelijker te lezen (en te onthouden) dan een droge lap tekst.

Maar hoe maak je die? Misschien ben je ook wel bekend met ‘scherm-staren’: een lege pagina, drie woorden getypt, weer twee deleten. Niet altijd makkelijk. Jouw CV moet een goed beeld van je geven. Het moet compleet zijn. Niet te lang. En het liefst origineel.

CV5 is een nieuwe app waarmee je eenvoudig een origineel CV maakt. De app biedt vele unieke designs en kleuren waar je uit kunt kiezen. Via invulschermen zorgt CV5 stap voor stap dat je alles hebt beschreven. De indeling van de pagina is te wijzigen door onderdelen te verslepen. Eenmaal klaar kan het CV als PDF worden gedownload. Word, Office of andere programma’s zijn niet nodig; het werkt volledig in je browser. En het bespaart je heel veel tijd. CV5 werkt optimaal op een laptop/pc, in de toekomst volgt ook een mobiele versie.

Te mooi om waar te zijn? Volgens bedenker James Haselhoef niet. “Opportunities don’t happen. You create them”. En dat heeft hij niet voor zichzelf gehouden. Met CV5 heeft nu iedereen de mogelijkheid om met een uniek CV voor de dag te komen!

//Eind bericht

Bron: CV5

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribuition BV www.ezpress.eu