zaterdag, 13. april 2019 - 6:00 Update: 13-04-2019 8:00

Rendement met vastgoed spanje 5 jaar al 6 %

COSTA BLANCA (EZPress) - Investeren vastgoed Spanje, een project dat zich terugbetaald, en u gratis van de zon genieten!

Investeren in vastgoed in Spanje kan u, mits het goed wordt uitgevoerd, zowel in hotel B&B of woningen appartementen, een flink rendement opleveren! Wij hebben nu op ons lustrum weer afgesloten met 6,8% .
Het kopen en vervolgens verbouwen van een huis in Spanje is dus zeker iets om over na te denken wanneer u overweegt U spaargeld goed te beleggen (vakantie of onderneming )in Spanje te kopen.

Het verbouwen van een bestaande woning of bedrijf kan een investering zijn die uiteindelijk (dubbel en dwars) wordt terug verdiend, en wie wil dat nu niet? De nieuwe trend die echt hart gaat en de snelst groeiende huizen- en horecamarkt in Europa.

Paul van den Bos van Horeca-spanje.com maakt dit dagelijks mee, en geeft aan dat er zoveel mooi vastgoed te koop is met mooie rendementen dat we de bezoeken en rondleidingen en aanvragen iedere dag blijven binnen komen, de afspraken die we moeten maken bij de Nederlandse notarissen en advocaten en bij Spaanse banken is al een dag taak.

//einde bericht

Bron: horeca-spanje.com

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.