maandag, 2. mei 2016 - 9:24 Update: 03-05-2016 18:47

Mattie blijkt niet de biologische vader van tweeling Vesper en Bo

Q-music dj Mattie Valk blijkt niet de vader te zijn van de pasgeboren tweeling
Foto: Qmusic
Hilversum

Eind maart kon heel Nederland lezen dat Q-music dj Mattie Valk de gelukkige vader was geworden van een tweeling.

De twee meisjes waren begin juli uitgerekend, maar met 26 weken al ter wereld gekomen. Maar er blijkt nu een flinke kink in de kabel voor Mattie. Hij blijkt namelijk niet de biologische vader te zijn van de pasgeboren tweeling Vesper en Bo. Dat heeft Matties collega Wietze de Jager maandagochtend verteld op de populaire radiozender. Wietze las een brief van Mattie voor waarin hij schrijft dat zijn leven op dit moment bol staat van de emoties.

De Brief:

''Zoals jullie merken heb ik even wat tijd voor mezelf genomen. Mijn leven staat op dit moment bol van emoties waardoor ik mezelf moet terugvinden en herpakken. Dit kost meer tijd dan ik gehoopt had.

De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjesIets wat ik op het moment van schrijven nog steeds niet lijk te beseffen. Ik ben in de war.

Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen. Wel wil ik iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je altijd het minst ver. Dit met Kirsten op een vredige manier en als volwassen mensen oplossen geeft me nu de meeste kracht en houvast.

De komende periode zullen we gaan gebruiken om ons verhaal af te sluiten, en daarna los van elkaar opnieuw te beginnen. Bedankt voor al jullie liefde, en tot binnenkort'', aldus Mattie.

In zijn laatste zin vraagt Mattie iedereen de privacy van Mattie, Kirsten en hun familie en vrienden te respecteren.

Categorie:
Provincie: