zondag, 18. december 2016 - 18:49

Nick en Simon sluiten jubileumjaar af met feest in Ahoy

Nick en Simon sluiten jubileumjaar af met feest in Ahoy
Volendam

Na het vierde uitverkochte optreden in Ahoy, konden Nick & Simon zondag niet anders dan uiterst tevreden terugkijken op een zeer geslaagd jubileumjaar.

Alle hoogtepunten uit de tien jaar tellende professionele carrière van het duo kwamen de afgelopen dagen in Rotterdam uitgebreid aan bod.

Tijdens de shows waren er gastoptredens van onder anderen Guus Meeuwis en de Zweedse DJ John Dahlbäck. Mede dankzij de oogverblindende aankleding, de schitterende lichtshows en het bijzonder vormgegeven decor wist deze editie de Ahoyshows van de afgelopen jaren te overtreffen.

Eén van de hoogtepunten van de show was de dance-act die Kees Tol en Annemarie Keizer, eerder dit jaar nog finalisten in Dance Dance Dance, op adembenemende wijze neerzetten.

Simon wordt vader

Op zaterdagavond, tijdens de derde show, verraste Simon Keizer iedereen met de  aankondiging dat hij en zijn vrouw Annemarie volgend jaar hun eerste kind verwachten. De zaal reageerde met daverend enthousiasme. Mede hierdoor beloofd ook 2017 voor het duo wederom een veelbewogen jaar te gaan worden.

Categorie:
Tag(s):