dinsdag, 5. september 2017 - 22:45 Update: 05-09-2017 22:46

Kensington geeft concert in de Amsterdam ArenA

Kensington geeft concert in de Amsterdam ArenA
Foto: Rahi Rezvani
Amsterdam

Kensington staat op zaterdag 14 juli 2018 in de Amsterdam ArenA. De Utrechtse band verkocht eerder al tien keer de Ziggo Dome uit. Kaarten voor dit concert zijn vanaf aanstaande woensdag 13 september te koop.

DWDD

Dinsdagavond heeft Kensington zelf in De Wereld Draait Door (DWDD) bevestigd dat de band op 14 juli 2018 een concert geeft in de Amsterdam ArenA. Zanger Eloi Youssef over deze volgende stap van de band: 'De afgelopen jaren hebben we met heel veel plezier in zowel grote als kleine zalen in Nederland gespeeld en daar zijn we heel trots op. Het is fantastisch dat we nu nog een stapje groter mogen door een concert te geven in de Amsterdam ArenA.'

Uitverkochte shows

Voordat Kensington in de zomer in de ArenA staat, heeft de band in november 2017 nog vijf uitverkochte concerten in de Ziggo Dome én een uitverkochte tour langs het Nederlandse clubcircuit in januari en februari van 2018 in het vooruitzicht. Eind 2016 verscheen Control, het vierde album van Kensington met daarop hitsingles als Do I Ever, Sorry, Bridges en meest recente single Fiji. Het concert in de Amsterdam ArenA is het laatste concert rondom Control, dat inmiddels dubbel platina is.

Categorie:
Provincie: