zondag, 14. februari 2016 - 9:45

Politie zoekt getuigen van mishandeling taxichauffeur

Politie zoekt getuigen van mishandeling taxichauffeur
Foto: SXC
Wolvenga

In de nacht van zaterdag op zondag reed een taxichauffeur uit Wolvega in zijn taxi over de Van Harenstraat. Hij verklaarde dat hij iets te laat remde voor overstekende voetgangers. Hierop bleven de voetgangers voor de auto van de taxichauffeur staan.

 De man uit Wolvega stapte vervolgens uit om hen aan te spreken waarop hij werd aangevallen door drie personen. Hij kreeg meerdere klappen in zijn gezicht en knietjes tegen zijn lichaam. Een voorbijganger kwam tussen beide partijen waarop het drietal er vandoor ging. Het slachtoffer is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en specifiek naar de voorbijganger die tussen beide partijen kwam.

De eerste verdachte is een man van ongeveer 1.65-1.70m lang, rond de 30 jaar oud en droeg donkere kleding en een donkerblauw petje. De tweede verdachte is een man van ongeveer 1.80-1.85m lang en ook hij droeg donkere kleding. De derde verdachte is een vrouw met een stevig postuur. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: