donderdag, 9. juni 2016 - 13:37

Elf mensen aangehouden tijdens bewerken hennep

Elf mensen aangehouden tijdens bewerken hennep
Foto: FlashphotoNL
Ermelo

Woensdagavond 8 juni heeft de politie een onderzoek ingesteld in een woning aan de Postweg in Ermelo. Er zijn zes vrouwen en vier mannen aangehouden in de woning en bijbehorende schuur. Bleek te gaan om drie bewoners van de woning en acht mensen die hennep aan het knippen waren.

De politie stelde een onderzoek in nadat uit politieonderzoek was gebleken dat mogelijk sprake zou zijn van het bewerken van hennep op deze locatie. De politie trad rond 21.30 uur binnen bij de woning en trof de bewoners en knippers aan. In de schuur bleek een knipperijruimte ingericht, waar het merendeel van de verdachten op dat moment bezig was met het knippen van een grote hoeveelheid hennep.

Er werden meerdere kratten en tonnen vol hennep aangetroffen in de schuur. In totaal zeker enkele tientallen kilo’s hennep. Alle drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Naast de bewoners zijn verdachten aangehouden uit onder meer Harderwijk, Kootwijkerbroek en Kampen.

De politie heeft zes auto’s in beslag genomen. Vier stonden aan de Postweg, twee bij een restaurant in de buurt. Ook heeft er een doorzoeking van de woning plaatsgevonden.

Alle verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):