zaterdag, 17. september 2016 - 14:10 Update: 01-10-2016 10:45

Margina Kuin wint 1e manche Dames Zevenhoven On Wheels 2016

Zevenhoven

Zaterdagmiddag heeft Margina Kuin de 1e manche Dames, die over 6 ronden over het parcours ging, als winnaar op haar naam weten te schrijven tijdens het 10e Zevenhoven On Wheels crossfestival. Dit meldt BlikopNieuws.nl zaterdag.

'Close-finish'

In de spannende race, waarbij het totale deelnemersveld wat betreft de prestaties in zijn geheel ver uit elkaar lag, was het voor wat betreft de eerste drie plaatsen een 'close-finish'.

Kuin met startnummer 100 eindigde met een eindtijd van 4:28.161 en bleef daarbij slechts 0,094 seconden voor Mariska Severs met startnummer 210 die de teller op 4:28.255 deed stoppen en daarmee de tweede plaats pakte. Sylvana Kranenburg met startnummer 188 behaalde een eindtijd van 4:29.118 en pakte daarmee de derde plaats.

De tiende editie van Zevenhoven On Wheels wordt zaterdag 17 en zondag 18 augustus gehouden op het crossterrein aan de achterweg in Zevenhoven.