zondag, 6. november 2016 - 9:54 Update: 06-11-2016 18:53

Voetballer komt om het leven bij eenzijdig ongeval Groningen

Man komt om het leven bij eenzijdig ongeval
Groningen

Vier inzittenden van een bestelbus raakten zaterdagavond rond 19.00 uur betrokken bij een eenzijdig verkeersongeval op de N370 (Plataanlaan) in Groningen. Eén van hen kwam door het ongeval om het leven.

De vier mannen zijn voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen raakten zwaar gewond. Zij werden buiten de auto aangetroffen kort na het ongeval. Het gaat om een 26-jarige man en een 35-jarige man uit Groningen. De 35-jarige man is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. De toestand van de andere drie mannen is onbekend. De twee andere inzittenden zijn een 29-jarige man en een 45-jarige man uit Groningen. De politie onderzoekt wie de bus ten tijde van het ongeval bestuurde en wat de toedracht is geweest.

Die vier inzittenden van de bus zijn spelers en een oud-speler van de voetbalvereniging vv Waskemeer en waren op weg naar de benefietavond van v.v. Groningen. Op de website van de club laat de voorzitter Johan Keuning weten: 'Dit is een niet te omschrijven harde dreun voor de vereniging, veel leden en betrokkenen zijn naar de kantine gekomen. Het verdriet om het overlijden van Daniël Postema is met geen woorden te omschrijven en daarnaast leeft men hier tussen hoop en vrees over het lot van Marlon Brans. Onze gedachten gaan uit naar de familie van Daniel en Marlon.' 

Waskemeer heeft alle voetbalactiviteiten van komende week afgelast en zal ook de komende dagen de deuren van de kantine openen voor de leden om het verdriet met elkaar te delen en steun bij elkaar te zoeken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: