maandag, 5. juni 2017 - 10:43 Update: 05-06-2017 11:31

Meerdere gewonden bij massale vechtpartij in Druten

Meerdere gewonden bij massale vechtpartij in Druten
Foto: Archief EHF
Druten

Bij een massale vechtpartij zondagavond laat in het Gelderse Druten zijn vier personen gewond geraakt en meerdere auto’s beschadigd. De politie heeft een aanhouding verricht maar sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is en wat de aanleiding was van de vechtpartij.

Rond 23.00 uur werd bij de politie gemeld dat er op de Nijenkamp in Druten met meerdere personen op straat zou worden gevochten. Ook zou er met auto’s op elkaar zijn gereden. Op de Heersweg zou een auto in brand zijn gestoken. De politie ging er met meerdere agenten op af en trof op straat een chaos aan: zeker acht auto’s bleken te zijn beschadigd. 

Gewonden

Op aanwijzen van omstanders werden in een woning in de wijk een zevental mannen aangetroffen die bij de vechtpartij betrokken zouden zijn geweest. Het ging daarbij om drie inwoners van Druten van 19, 20 en 55 jaar. Drie van hen hadden verwondingen, twee van hen (de 19- en 20-jarige) moesten naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen. Alle slachtoffers hebben na behandeling inmiddels het ziekenhuis weer verlaten.

Politiehond

Met behulp van een politiehond werd een 50-jarige Tielenaar aangehouden. De man was op de vlucht geslagen en had zich op de Roodhekkenpas in de struiken verschanst. Hij raakte lichtgewond toen hij door de politiehond werd gebeten. Het is op dit moment nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld, de politie doet daar nog onderzoek naar. 

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: