maandag, 17. juli 2017 - 18:14 Update: 17-07-2017 18:22

Man op straat door wildvreemde man in bovenlichaam gestoken

Man op straat door wildvreemde man in bovenlichaam gestoken
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Eindhoven

Een man is maandagmiddag in de Gagelstraat in Eindhoven uit het niets met een scherp voorwerp gestoken door een hem onbekende man die plotseling op hem afkwam lopen. Dit meldt de politie maandag.

Arrestatie

'Het slachtoffer, dat door het steekincident ernstig gewond raakte, kon zelf naar het vlakbij gelegen politiebureau lopen', aldus de politie. Agenten waren na de melding direct ter plaatse en arresteerde even verderop, bij het PSV-stadion, een verdachte. 

Bedreiging tijdens arrestatie

Bij zijn arrestatie bedreigde hij de politiemensen met een voorwerp. De man van 20 jaar uit Eindhoven is ingesloten. Het steekvoorwerp is in beslag genomen. Het slachtoffer liep om 12.30 uur met enkele collega’s door de Gagelstraat in het centrum van Eindhoven, toen uit het niets de man op hen afkwam en een stekende beweging maakte. Daarbij werd een van de mannen in het bovenlichaam gestoken. 

Ernstig letsel

Hij was in staat om naar het vlakbij gelegen politiebureau aan de Mathildelaan te lopen, waar ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hem opving en hem met ernstig letsel naar het ziekenhuis overbracht. De Gagelstraat is maandagmiddag afgezet geweest wegens politieonderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: