woensdag, 13. december 2017 - 11:52 Update: 13-12-2017 19:24

Jongen (15) doodgestoken in Almere

Tiener (15) overleden bij steekincident
Foto: Archief FBF.nl
Almere

Op dinsdagavond 12 december vond op het Pirellipad een steekincident plaats. Het slachtoffer, een 15-jarige inwoner van Almere, is hierbij overleden.

Rond 18.35 uur kregen de hulpdiensten een melding van een steekincident. Ter plaatse werd het ernstig gewonde slachtoffer aangetroffen en direct de traumahelikopter gewaarschuwd. Uit het onderzoek bleek dat er vermoedelijk twee verdachten bij het incident waren betrokken. Onderzoek van de politie leidde naar de mogelijke verblijfplaats van de verdachten. De politie trof hen daar aan en arresteerde de twee. Het gaat om jongens uit Almere en beiden zijn 15 jaar oud. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld door de trauma-arts en het ambulancepersoneel en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het leven van de jongen bleek echter niet meer te redden. Hij overleed in het ziekenhuis. De recherche doet onderzoek naar de toedracht en het motief. 

Informatie melden

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Die kunnen contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: