zondag, 14. januari 2018 - 11:18 Update: 14-01-2018 11:58

Harde knallen bij overval op supermarkt

Harde knallen bij overval op supermarkt
Foto: FlashphotoNL
undefined

In een supermarkt aan de Stadhouderskader in Amsterdam heeft zaterdagavond rond 22.00 uur een overval plaats. Het winkelpersoneel, dat net had afgesloten, hoorde twee harde knallen en glassplinters spatten de winkel in. Direct verschansten zij zich in een veilige ruimte en sloegen alarm.

Omdat in eerste instantie gedacht werd aan een mogelijke explosie of schoten, zette de politie het gebied ruim af. Specialisten van een arrestatieteam doorzochten het pand op zoek naar mogelijke verdachten of explosieven. Toen het pand leeg bleek en er geen sporen van explosieven waren, startte de recherche en experts van forensische opsporing hun onderzoek.Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor. De politiehelikopter en diverse politie-eenheden hebben de wijde omgeving afgezocht echter zonder resultaat. De dader(s) zijn met nog onbekende buit gevlucht. Bij het incident raakte niemand gewond.

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: