dinsdag, 16. januari 2018 - 14:32 Update: 16-01-2018 15:23

Een kilo coke, 80.000 euro afgepakt van drugsrunners

Een kilo coke, 80.000 euro afgepakt van drugsrunners
Foto: Politie
Rotterdam

Een kilo cocaïne, bijna 80.000 euro en zes drugsrunners in de boeien, was het resultaat van een drugsrunnersactie afgelopen weekend. De politie en het openbaar ministerie werken nauw samen om drugsdealers te raken op een plek die pijn doet: in de portemonnee.

Van vrijdagavond tot zaterdagnacht hielden politiemensen van Delfshaven en Rotterdam-Centrum een grote drugsrunnersactie op verschillende locaties. Na het zien van drie mannen bij een auto met Franse kentekenplaten werden zij door de politieagenten in de gaten gehouden. Even later zagen zij een vermoedelijke drugsdeal waarna de eerste drie zijn aangehouden. Onderzoek leidde vervolgens naar een pand aan de Gerrit Jan van der Lindenstraat in Rotterdam waar een doorzoeking plaatsvond. Dit leverde een geldbedrag van bijna 80.000 euro op en een kilo cocaïne. Hier is een vierde verdachte aangehouden.

De drugsrunnersactie ging door en leverde op de Allard Piersonstraat en de Kruiskade nog twee andere aanhoudingen op. Een van de drugsrunners is in bewaring gegaan en zit nog vast. Het geld is in beslag genomen en de drugs zijn vernietigd. De zes mannen tussen de 22 en 34 jaar uit Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en Tilburg zitten vast.

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: