maandag, 29. januari 2018 - 20:56 Update: 29-01-2018 22:07

Verwarde automobilist veroorzaakt serie aanrijdingen in Stein

Verwarde automobilist veroorzaakt serie aanrijdingen in Stein
Foto: bon archief
Stein

Een verwarde automobilist heeft maandagavond een serie aanrijdingen veroorzaakt . De politie kon hem op de Stadhouderslaan in Stein tot stoppen brengen. Hierbij raakte een politieauto beschadigd.

Rond 18.10 kwam een melding  binnen dat er tussen de Afrikalaan bij Maastricht-Airport  en Elsloo een bestuurder in een zwaar beschadigde auto slingerend over de weg reed en verschillende geparkeerde auto’s raakte. Hij reageerde niet op signalen van andere weggebruikers.

Tegen politieauto

Via o.a. de Maasberg, Raadhuisstraat, Dorine Verschurenplein, Koolweg en Business Park in Elsloo reed hij  via de Napoleonsbaan, Omphaliusstraat, Diepenbeekstraat en Cortenbachstraat naar de Stadhouderslaan in Stein. Daar kon hij uiteindelijk tot stil stand gebracht worden. Een surveillanceauto raakte de auto van de man en kwam in de berm terecht. Deze politieauto liep hierbij zodanige schade op dat deze niet meer verder kon rijden.  

Ongedeerd

Zowel de automobilist, een man van 78 jaar uit Dison (B), als de politieagenten bleven ongedeerd. De automobilist is wel door het personeel van een ambulance onderzocht. Hij bleek erg in de war te zijn. Uit verder onderzoek kwam naar voren dat hij geen alcohol genuttigd.

Onderzoek

TTOV (Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen) is bezig met het onderzoek op de Stadhouderslaan. De politieauto zal getakeld worden.

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: