zaterdag, 26. mei 2018 - 10:46 Update: 26-05-2018 10:51

Jongen (23) opgenomen in ziekenhuis na zware mishandeling

Jongen (23) opgenomen in ziekenhuis na zware mishandeling
Foto: Archief EHF
Nederhemert

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Nederhemert een 23-jarige man uit het Brabantse Rijswijk zwaar mishandeld en daarbij ernstig gewond geraakt.

Agenten waren rond 01.30 uur op een festivalterrein aan de Nieuwstraat in verband met een aantal opstootjes. Deze konden snel in de kiem worden gesmoord. Terwijl de agenten daar waren, kregen zij te horen dat er even daarvoor ook een vechtpartij was geweest waarbij iemand zwaargewond zou zijn geraakt. Deze man, een 23-jarige man uit Rijswijk (NB), was inmiddels naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer bleek door een man een aantal keer dusdanig hard op zijn gezicht te zijn geslagen dat hij onder andere meerdere botbreuken opliep. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en moest worden geopereerd.

Getuigen gezocht
Aangezien het op dit moment nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, wil de politie graag in contact komen met getuigen of mensen die informatie hebben over deze mishandeling. Zij worden verzocht te bellen met 0900 8844 of door een privé bericht naar Facebook Politie Zaltbommel te sturen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: