woensdag, 10. januari 2018 - 18:01 Update: 10-01-2018 18:13

Tien kilo henneptoppen en 15.000 euro cash in woning aangetroffen

Tien kilo henneptoppen en 15.000 euro cash in woning aangetroffen
Foto: Politie
Vlissingen

De politie heeft woensdagochtend in Vlissingen een 28-jarige man aangehouden in de Paul Krugerstraat nadat er in zijn woning een kleine hennepkwekerij werd aangetroffen. Dit meldt de politie woensdag.

'Geronk van ventilatoren'

Een melding over een sterke henneplucht en ventilatoren geronk vanuit de woning is voor de politie reden om een kijkje te nemen in het pand. Op de eerste verdieping wordt een kweektent gevonden met negen jonge hennepplantjes. Deze hoeveelheid verklaart echter niet de sterke henneplucht die in het pand hangt. Als agenten naar de zolderetage lopen stuiten zij op droognetten met daarop zo’n tien kilo henneptoppen.

Onderzoek herkomst henneptoppen

Duidelijk is dat deze niet afkomstig zijn van planten die in het pand zelf gekweekt zijn. Het onderzoek richt zich nu op de herkomst van de henneptoppen. Omdat er ook nog eens ruim 15.000 euro contant geld boven water komt, lijkt het er sterk op dat de verdachte zich heeft beziggehouden met de handel in softdrugs.

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):