zondag, 14. januari 2018 - 11:44 Update: 14-01-2018 11:58

Overvallers op heterdaad aangehouden

Overvallers op heterdaad aangehouden
Foto: Politie
Arnhem

De politie heeft gisterenavond laat een 18-jarige inwoner van Arnhem op heterdaad aangehouden. Hij wordt verdacht van het overvallen van een snackbar aan de Groningensingel in Arnhem. Er raakte niemand gewond.

Direct na de overval meldde de eigenaar van de snackbar bij de politie dat hij was overvallen. Er was onder bedreiging van een mes geld buitgemaakt. De verdachte was er te voet vandoor gegaan. De melder had een goed signalement van de overvaller doorgegeven. Met die informatie keken agenten, die net van het bureau waren vertrokken, naar de verdachte uit.

De melder was zelf met zijn auto achter de verdachte aangereden. Deze auto werd door de agenten gezien en zij namen de achtervolging van hem over. Al spoedig zagen zij de verdachte lopen die voldeed aan hetsignalement . Na een korte achtervolging te voet, kon de verdachte worden ingerekend. Hij had zich verstopt in een tuin aan het Stedumhof. De buit werd ook bij hem aangetroffen.

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: