maandag, 19. september 2005 - 19:42

‘Op de fiets..........mis je niets’

Eindhoven

Op zaterdag 24 september kunt u in Eindhoven meedoen aan een 25 kilometer lange fietstocht langs 750 verlichte ornamenten langs de Lichtjesroute. Deelnemers zijn welkom vanag 18.30 op een van de drie startplaatsen: Koenraadlaan in het Drents dorp, Veelakker in Vlokhoven en St. Gerardusplein in Stratum. Vanaf 19.00 uur is daar koffie en live muziek en ontvangen de fietsers behalve een routekaart ook een pet (gesponsord door de Regionale Milieudienst), waardoor de deelnemers goed herkenbaar zijn in het avondverkeer. Vanaf 19.30 uur kan er gestart worden.

Lichtjesroute voor minder mobiele Eindhovenaren
Niet iedereen is in staat om zelf langs de Lichtjesroute te rijden. Daarom gaan leden van de Soroptimistenclub Eindhoven dit jaar voor de tweede keer minder mobiele inwoners van Eindhoven en omgeving helpen om de Lichtjesroute te beleven.

In samenwerking met het Rode Kruis hebben zij inwoners benaderd en uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Zij worden op woensdagavond 28 september en 5 oktober door leden van de Soroptimistenclub met auto’s opgehaald en omstreeks 19.30 uur start de colonne met gemarkeerde auto’s de route nabij gemeenschapshuis ‘ De Ronde’ aan de Tongelresestraat. Dan volgt een tocht langs de uitgezette route door de stad die omstreeks 21.30 uur gezamenlijk wordt afgesloten in ‘De Ronde’. ©BON
Provincie:
Tag(s):