dinsdag, 9. augustus 2005 - 8:37

Albers: "De fans gaven me energie"

Afgelopen zondag reed Christijan Albers met zijn Minardi door de straten van havenstad Rotterdam, de Nederlander vond het geweldig. Samen met teamgenoot Robert Doornbos, maakte Albers er een dag van om nooit te vergeten. Het publiek genoot met volle teugen van het geweld op de baan, ondanks de wisselvallig regenval.

“Dit was fantastisch�, zo vertelde Christijan Albers na zijn demonstratie. De Nederlander was zichtbaar opgepompt met energie door de sfeer rond de baan. “De fans gaven me zoveel energie. Na mijn demonstratieronden stapte ik uit de wagen en kreeg ik een daverend applaus, echt geweldig! Ze schreeuwden om mijn helm en dus gooide ik mijn helm het publiek in. Ik gooide tevens mijn handschoenen en balaclava erachteraan�, aldus een opgetogen Albers.

De Larenaar genoot zichtbaar van alle aandacht en steun van alle aanwezige fans langs de baan. Albers wist de toeschouwers te voorzien van show en spektakel in zijn Minardi en maakte er voor zichzelf alsmede het aanwezige publiek, een unieke ervaring van.

©BON / Foto Ronald Fleurbaaij
Categorie:
Tag(s):