maandag, 12. september 2005 - 8:52

Albers tekent voorcontract bij Midland voor twee jaar

Christijan Albers heeft tijdens het Grand Prix weekend in België een voorcontract getekend met het team van Midland voor twee seizoenen. Hier ziet er sterk naar uit dat de coureur uit Laren hierdoor in 2006 en 2007 uit zal komen voor het Russische team, gevestigd in Engeland.

In hoofdlijnen zijn het management van Albers en de teambazen van Midland het met elkaar eens, morgen zal de manager van Albers naar Silverstone vertrekken om daar de details van het contract uit te werken.

Albers en zijn management willen duidelijkheid en zekerheid voor de toekomst, zeker nadat Red Bull het Minardi team heeft overgenomen waardoor er voor volgend seizoen vrijwel geen plaats meer in dit team voor Albers is, maar dit geldt ook voor Robert Doornbos.

Volgens Kolles, de teambaas bij Midland, zijn er echter ook nog andere kapers op de kust; Franck Montagny, Ricardo Zonta en Anthony Davidson. Het beoogde duo waar Kolles het liefst volgend jaar aan de start mee wil verschijnen is volgens Varossieau (manager van Albers) Albers - Davidson.
Categorie:
Tag(s):