zondag, 9. oktober 2005 - 13:51

Albers vlamt in Suzuka

Christijan Albers heeft vanmorgen de schrik van zijn leven gehad. Gestart vanaf de dertiende plaats zat de Nederlander lekker in de wedstrijd, tot zijn tweede pitstop moest worden gemaakt.

Albers schoot bij het aanremmen iets te ver door waardoor de man met de slang eigenlijk op de verkeerde positie stond om te kunnen tanken, gevolg was dat de auto van Albers kortstondig in de brand stond!

Albers sprong als een ervaren hordeloper uit zijn wagen om bij te komen van de schrik. Een medewerker van het team maakte zijn schoenen, die inmiddels onder het blusschuim zaten, schoon en even later kreeg de Larenaar een seintje dat alles weer gereed was en dat hij weer gewoon kon gaan rijden. Als het aan vriendin Liselore lag was Albers niet meer in de auto gestapt. Maar als coureur zijnde wil je gewoon weer terug in die race en daarom twijfelde de Minardi-rijder niet en reed de pitstraat weer uit alsof er niets was gebeurd.

Na afloop van de race verklaarde Albers 'OK' te zijn en dat niemand zich zorgen hoefde te maken over zijn situatie. Albers heeft de race als zeventiende afgesloten.
Categorie:
Tag(s):