woensdag, 3. augustus 2005 - 10:48

Apple komt met Mighty Mouse

Hoewel Apple bekend staat om zijn één knoppige muizen is er toch besloten een meerknoppige muis op de markt te brengen. De Mighty Mouse, zoals Apple het apparaat gedoopt heeft, is echter nog wel in te stellen als één knops muis voor de echte Mac geeks die er niet aan kunnen wennen.

De Mighty Mouse heeft, zoals we van Apple gewend zijn, een prachtig design. Dit design is mogelijk gemaakt door gebruik te maken van drukgevoelige gedeeltes. In eerste opzicht lijkt het alsof de muis geen knoppen heeft, echter zijn de drukgevoelige knoppen een deel van het oppervlak en mooi weggewerkt.

Naast de twee 'standaard' knoppen bovenop de muis, zit er ook nog een knop aan elke zijkant van de muis en een 360 graden scroller bovenop de muis. Met deze scroller kan men niet alleen horizontaal en verticaal scrollen, maar ook diagonaal. Dit maakt de Mighty Mouse uitermate geschikt om grote foto bestanden te bewerken waar men veel voor moet scrollen.

De Mighty Mouse kan worden gebruikt in combinatie met een Apple of een PC die beschikking heeft over een vrije USB1.1 of USB2.0 poort. De muis is te koop voor 49 dollar.

© BON
Categorie:
Tag(s):