zaterdag, 1. oktober 2005 - 16:49

Bijzondere Maten Beurs

Rijswijk

De beurs is voor mensen met een maatje meer of een grote lengte die niet in de reguliere winkels kunnen slagen. Op deze beurs staan ca. 50 verschillende bedrijven met een ruim aanbod aan herfst- en wintermode. Naast de mooi ingerichte stands met dameskleding zijn er ook stands met lingerie, bruidsmode, schoenen, herenkleding, sieraden en overige accessoires. Verder ontbreken natuurlijk de Verenigingen en andere organisaties niet die zich speciaal inzetten voor deze eerder genoemde doelgroepen.

Bezoekers aan de beurs kunnen gratis kennismaken met de informatie die in OpMaat elk kwartaal is te lezen. OpMaat is het blad met de meeste informatie tegen het laagste bedrag. Voor slechts € 18,25 is men 12 maanden lang op de hoogte van het nieuws over- een voor lange- en dikke mensen. Daarnaast krijgen de abonnees ook nog een gids met adressen van specialisten op vrijwel elk gebied, een gids met de binnenmaten van auto’s en een gids met informatie over de medische kant van het lang en dik zijn of worden.

De beurs ‘Bijzondere Maten Beurs’ is zaterdag 8 en zondag 9 oktober van 10 - 17 uur geopend. Horeca Plaza en de restaurantjes tot 18.00 uur. Entree beurs: € 5,- p.p. Kinderen € 3,50. Entree geeft tevens toegang tot Kinderspeelstad. Evenementenhal Rijswijk ligt aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk (ZH) en is met auto en openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Met de auto: A4 bij Rijswijk afrit 10 (Plaspoelpolder) Ruim 4000 gratis parkeerplaatsen in directe omgeving.
Categorie:
Tag(s):