maandag, 10. oktober 2005 - 21:56

Brabants toptalent Peter Smulders ontmoet landelijk talent.

Na een geweldig optreden in een uitverkocht kraanpop in Berkel Enschot, een kleine gemeente bij Tilburg, kon de avond echt niet meer kapot voor de Brabantse levensliedzanger Peter Smulders. Nadat hij zijn eigen repertoire ten gehore had gebracht voor een laaiend enthousiast publiek, werd hij verrast met een ontmoeting met jong talent Jan Smit.

Nadat zij samen de kracht van een boerententfeest, waar zo’n 2700 bezoekers aanwezig waren, hadden ervaren tijdens hun optredens volgde een goed gesprek tussen de twee en zijn de beide artiesten tot de conclusie gekomen dat Peter goed aan de weg aan het timmeren is om ook landelijk door te breken met zijn nieuwe carnavalskraker welke de komende tijd zal worden opgenomen.

Peter heeft al een mooie en vooral lange carriëre achter de rug, waarbij hij al internationaal heeft opgetreden in onder andere: Australië, Spanje, Duitsland, België en zelfs Oostenrijk en Zweden. Toch wil het de gezellige Brabantse zanger niet lukken om in ons eigen kikkerlandje, welke de laatste tijd toch meer interesse krijgt in de Nederlandse muziek, door te breken.

tekst Hans Heesbeen/Foto: Jeroen Stuve
Provincie:
Tag(s):