dinsdag, 19. juli 2005 - 13:37

Buurmannen grijpen elkaar bij de kop

Almelo/Hengelo

Nu mensen door de zomerse hitte vaak achter het huis in de tuin zitten en snel geprikkeld raken, is de kans groot dat de langslepende ruzie met de buurman escaleert. Dit gebeurde gisteren in Almelo en Hengelo, buurmannen die met elkaar op de vuist gaan, mekaar een paar rake klappen uitdelen, en zo op het politiebureau eindigen.

In de Luxemburgstraat in Hengelo sloeg een 34-jarige man zijn 44-jarige buurman in elkaar. De twee hadden al lang een slepend conflict. De 44-jarige man stond echter toch weer op waarop hij zijn oponent een kopstoot verkocht. De 34-jarige die de vechtpartij begon is opgepakt voor mishandeling.

Aan de Aert de Neerstraat in Almelo ging het ook mis. Een 61-jarige man was kwaad op zijn 72-jarige buurman omdat die zomaar zijn GFT-bak had verplaatst. Hij vond het nodig om hem daarom een paar rake klappen te verkopen. De man op leeftijd hield er een paar flinke verwondingen aan over. De 61-jarige is opgepakt door de politie, die ook nog constateerde dat de man flink gedronken had.

©BON/Robert Hoetink
Provincie:
Tag(s):