maandag, 17. oktober 2005 - 11:47

De beste vrijwilliger van het jaar

Sinds 1 januari 2005 reikt het NCRV-radioprogramma Plein Publiek dagelijks een NCRV-lepeltje uit aan mensen die zich op een bijzondere manier inzetten voor de samenleving. Plein Publiek voegt dit seizoen een wedstrijdelement toe aan de uitreiking van dit lepeltje: de verkiezing van ‘Dé vrijwilliger van Nederland’.

Plein Publiek realiseert zich dat dé vrijwilliger van Nederland niet bestaat. Waar het om gaat is dat de NCRV met de wedstrijd aandacht wil vestigen op het individu dat zich inzet voor een ander. De winnaar van de wedstrijd zal symbool staan voor het vele goede werk dat er door vrijwilligers wordt verricht. Plein Publiek heeft aan verschillende organisaties in de provincies gevraagd om vrijwilligers voor te dragen voor de verkiezing. Door het radioprogramma is aan SportZeeland gevraagd te bemiddelen bij de totstandkoming van dit gebeuren. Uit die nominaties worden per provincie vier kandidaten geselecteerd. Luisteraars en website-bezoekers bepalen vervolgens via een stemming welke vrijwilliger wordt aangewezen als weekwinnaar. De uiteindelijke winnaar wordt op zaterdag 10 december bekend gemaakt in Utrecht.

U wordt in de gelegenheid gesteld een naar uw mening in aanmerking komende vrijwilliger aan SportZeeland door te geven voorzien van een korte omschrijving van de staat van dienst alsmede uiteraard de persoonlijke gegevens. Deze gegevens moeten voor 31 oktober 2005 bij SportZeeland binnen zijn. Dit kan schriftelijk naar SportZeeland, Postbus 8073, 4330 EB Middelburg of via internet op www.sportzeeland.nl.

© BON Gemeente Kapelle
Provincie:
Tag(s):