woensdag, 21. september 2005 - 16:42

De drive-in supermarkt opent haar deuren

Alkmaar

Vanaf vandaag is in Alkmaar de eerste drive-in supermarkt geopend. Bij de Foodfactory kun een keuze maken uit de 12.000 artikelen en enkele uren later worden de boodschappen in je auto geladen op de parkeerplaats naast de supermarkt. Voor deze service betaald u wel 2,50 euro extra.

Overdag even shoppen, nou ja even het duurt ongeveer een kwartier voor je je boodschappenlijst hebt ingevoerd, en dan voor je naar huis gaat je tas vol ophalen bij de drive-in. Bij de praatpaal bevestig je de bestelling en een medewerker van de Foodfactory komt de tas(en) in je auto laden. Dit zal volgens directeur Lucien Holleman niet langer dan 5 minuten in beslag nemen.

De prijzen die in de drive-in gehanteerd worden liggen volgens Holleman gegarandeerd lager dan andere supermarkten. Dus de 2,50 servicekosten hebt u zo terug verdiend.

Helaas kampte de website, waar het boodschappenlijstje ingevoerd moet worden, vandaag met wat technische problemen door het grote aantal kijkers/bestellers. Verwacht wordt dat dit zich de komende dagen zal normaliseren en dat u dan inderdaad binnen een paar minuutjes uw boodschappen in de auto heeft. Ook Albert heijn heeft al enige tijd een internet bestelservice. Deze bezorgd echter de boodschappen tot in de keuken. ©BON
Provincie:
Tag(s):