maandag, 12. september 2005 - 13:29

De kop van Overijssel spreekt, spreekt U mee ?

Nieuwleusen

Op 19 september a.s. is het zover, het ‘Piratendebat’. Het eerste omgekeerde debat in Nederland gaat plaatsvinden in Horecacentrum Brouwers aan de Den Hulst 180 te Nieuwleusen. Het ‘Piratendebat’ houdt in een mengeling van politiek en muziek. Bekende politici en piratenzangers gaan er met elkaar in debat.

Voor de politiek tekenen de Tweede-Kamerleden Hilbrand Nawijn, Edith Schippers, Co Verdaas en Eddy van Hijum, voor de muziek de band ‘Alsjemaarbekendbent’ en ‘Patric’, de zangers zijn Harm Wolters en Martin Dams. De avond begint om 20.00 uur en, om de drempel zo laag mogelijk te leggen, is de toegang gratis. De consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Het is de bedoeling dat tussen de vertegenwoordigers van verschillende politieke kleuren op het podium en de bezoekers in de zaal een open debat ontstaat over onderwerpen die de mensen interesseren. Eerlijk, confronterend en respect naar elkaar zijn de pijlers waar deze avond op steunt. Maar u, als publiek, bepaald waar het die avond over gaat.

Eerlijk en confronterend zijn ook de beide heren die deze avond gaan leiden; Willy Oosterhuis (bekend van RTV Oost) en Gerrit van der Kooy (Tros Kamerbreed).
Voor meer informatie kan men terecht op de website: piratendebat
Provincie:
Tag(s):