maandag, 12. september 2005 - 16:39

De paparazzi kijkt ook bij Ford

Bij elk nieuw wagenparkmodel duiken er wel weer de zogenaamde paparazzi foto’s op. Onze redactie neemt deze foto’s maar op de koop toe, zodat de lezer een beetje bijblijft wat er speelt onder de nieuwste automerken.
<BR>De Ford Focus Coupé-Cabrio is bijna klaar voor productie en dat is maar goed ook want 2006 wordt het jaar van de Coupé-Cabrio’s.

2006 wordt een druk jaar op het gebied van Coupé-Cabrio’s. Opel komt dan met hun Astra TwinTop en Volkswagen hoopt hun Golf CC af te hebben. Ook doen de Franse merken nog steeds mee in die concurrentiestrijd; Peugeot met de 307 CC en Renault met de Megané CC.

Ford Focus Vignale
En nu natuurlijk Ford ook nog. Hun Focus CC, een naam is er nog niet, is bijna klaar met testen. Qua interieur zal de Cabrio veel op de gewone Focus gaan lijken met misschien een aantal sportieve details. Het exterieur zal veel op de Vignale concept gaan lijken (zie onderstaande link). Denk even de mooie velgen en dikke uitlaten weg en je krijgt een realistisch beeld van de CC.

Pininfarina
Net zoals de Ford Streetka zal de Focus Coupé-Cabrio ook bij de mensen van Pininfarina in Turijn worden gebouwd. In 2006 staat de wagen bij de Ford dealer. Prijzen zullen zo rond de €30.000,- beginnen
Categorie:
Tag(s):