vrijdag, 9. september 2005 - 19:37

Delen Coenplein afgesloten

Amsterdam

Vanwege het groot onderhoud op de A8/A10 noord zijn aanstaand weekend zowel op de
<BR>buitenring als op de binnenring van het Coenplein werkzaamheden. Het Coenplein is dan in
<BR>delen afgesloten waardoor het verkeer moet omrijden. In het weekend zullen de werkzaamheden aan de buitenring A10 Noord tussen de Zeeburgertunnel en Coentunnel afgerond worden. Vervolgens start zondag 11 september 2005 het groot onderhoud aan de binnenring van de A10 Noord, Coentunnel richting Zeeburgertunnel.

Tussen 12 september en medio oktober wordt groot onderhoud gepleegd aan de binnenring. Dit gebeurt 's avonds en 's nachts zowel doordeweeks als in de weekenden. Het verkeer op de binnenring heeft dan één rijstrook beschikbaar. Overdag op werkdagen en in de weekeinden wordt op de A10 Noord niet gewerkt en zijn er drie rijstroken in beide richtingen voor het verkeer. Tijdens de werkzaamheden op de binnenring zijn toe- en afritten afgesloten op het deel waar gewerkt wordt.

Incidenteel kan het voorkomen dat overdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur aan de binnenring gewerkt moet worden. Dat betekent dat op de binnenring A10 Noord één rijstrook is afgesloten. Vorig weekend ontstonden er al lange files op de ringweg in noord vanwege de werkzaamheden. En dit weekend hkon het wel eens niet anders zijn. Omrijden dus! ©BON
Provincie:
Tag(s):