donderdag, 8. september 2005 - 19:13

Diba biedt excuses aan

De lucht tussen NAC-speler Anouar Diba en trainer Ton Lokhoff lijkt geklaard. De aanvaller verliet dinsdagochtend boos het trainingsveld. Een woordenwisseling tussen de aanvaller en Lokhoff zou de aanleiding zijn geweest voor de vleugelaanvaller om de training abrupt te beeindigen.

Diba lichtte op de site van de Brabanders het één en ander toe over de onstane situatie. "Het klopt dat ik afgelopen dinsdag tijdens de training kwaad ben weggelopen van de training. Over de oorzaak treed ik niet in detail, dat is iets tussen de trainer, de spelersgroep en ikzelf. Ik realiseer me echter wel dat ik door deze stomme en impulsieve actie de trainer, de technische staf en de spelersgroep in de steek gelaten heb."

"Intern heb ik mijn welgemeende excuses overgebracht aan de trainer, de technische staf en de spelersgroep. Naast een fikse boete is er voor mij een aangepast trainingsprogramma samengesteld. Ik hoop zo snel mogelijk weer aan te kunnen sluiten bij de groep en me te focussen op de wedstrijden die komen gaan", aldus Diba.
Categorie:
Tag(s):